Inspiratiemanager

Hallo!

Mijn naam is Frans Goenee en ik ben sinds 1989 in dienst bij het sprookjesachtige Efteling in Kaatsheuvel. In 2009 ben ik aan de slag gegaan als conceptmanager horeca. Daar geef ik creatieve invulling aan nieuwe en bestaande horeca-concepten. Ik maak al lange tijd deel uit van unieke horeca concepten die al lange tijd een belangrijk onderdeel vormen van de Efteling. Mijn echte pareltjes zijn restaurants als Polles Keuken en Het Wapen van Raveleijn.

Van medewerkers naar talenten.

In het jaar 2014 ben ik op eigen initiatief naast conceptmanager ook inspiratiemanager geworden. Mijn kracht zit hem in de mens en hen laten zien wat echte passie is. Op een authentieke wijze het verhaal vertellen over cultuur, DNA en het bewandelen van kromme wegen.

Op weg naar een gastvrije organisatie.

Op 60-jarige leeftijd barst ik nog van de ambitie en met mijn Brabantse gastvrijheid en echtheid wil ik graag medewerkers begeleiden om superfans te creëren. Durf en lef is nodig om andere collega’s te overtuigen en keuzes te maken zodat je blijft groeien in waar je goed in bent. Onverwachte momenten veroorzaken waarbij gasten herinneringen mee naar huis nemen en medewerkers passie ontwikkelen. Om succes te hebben is het de gast die we moeten overtuigen, niet elkaar! Dat is mijn geheim.

Hoop jullie snel te ontmoeten.

De mogelijkheden.

Inspiratiesessie

Op weg naar een gastvrije organisatie waar medewerkers zich ontwikkelen naar talenten vol passie.

Horeca Concept Ontwikkeling

Concept ontwikkeling met advies op maat en jarenlange ervaring op het gebied van belevingsconcepten.

Persona’s & Klantreizen

Maak je visie door te kijken door de ogen van je gast.

Trainingen

Van persoonlijke talentbegeleiding naar complete gastvrijheidstrainingen voor iedere organisatie.

Jouw wens op maat.

Neem vandaag contact op en ervaar deze belevenis.

Doe aanvraag
+316 5111 87 24