Iedereen kan Champions League spelen

De nieuwe generatie van de toekomst is er een met vele talenten. Na jarenlange ervaring is het mijn doel om kennis, creativiteit, durf en lef te delen met deze groep jonge mensen. 

Zelf ben ik als kok opgeklommen naar inspiratiemanager in de Efteling. Met diezelfde inzichten wil ik de kans geven aan eredivisie clubs om hun talenten te laten stijgen naar een hogere prestatie en niveau.

Eredivisie clubs hebben de kans om hun talenten te ontplooien, in ruil voor een clubshirtje.

Welk talenten van de eredivisieclubs sluiten zich aan?

Talenten

12

Shirtjes

12

Fans

8500

Sonny van Kranenburg.

Sonny van Kranenburg is een talent bij FC Utrecht. Hij is marketeer voor Generatie Z en wil Inspiratiemanager worden. Ik mag hem helpen om op de kromme wegen van gastvrijheid te gaan lopen.

Ted van Berkel.

Wat zijn er veel talenten in de Eredivisie. Gesprek gehad met Ted van Berkel van Willem II. Aankomend marketeer die iets wil betekenen voor de club. Hij wil de kromme wegen van gastvrijheid op.

Frank Merjenburgh.

Talent Frank Merjenburgh ontmoet en zijn visie over digitalisering en technologie binnen de club mogen aanhoren. Blij hem toe te voegen aan de talentenpoule als talent van Heracles Almelo.

Talenten RKC.

RKC Waalwijk kent meerdere talenten die zeer enthousiast zijn om zichzelf te ontwikkelen in de branche. Goed om hen allen te ontmoeten en te kunnen coachen.